Alles over Bert

Bert Jan Heeren (1978, Arnhem) was op jonge leeftijd al geïnteresseerd in muziek. Vooral het draaien zat in zijn bloed. Hij begon klein, maar al snel groeide zijn muziekverzameling en werd hij ook steeds beter in het draaien ervan.

Het duurde dan ook niet lang voordat hij in 1995 met twee vrienden de drive-inn Music Racer begon. Hiermee draaide hij in Arnhem e.o. bij sportverenigingen, op scholen maar ook op bruiloften. Dit konden kleine feesten, maar ook feesten voor 500 man zijn. Uiteindelijk begon Bert begon met een andere vriend Moonlight. Deze werd in die periode al snel een van de grootste amateur drive-inn’s van Gelderland. In 2001 werd Moonlight opgeheven.

Bert wilde verder in de muziek en is gaan informeren op de Korenmarkt in Arnhem. Hij informeerde bij Woody’s Roadhouse en kon na een half uur proefdraaien meteen beginnen. Eind 2004 is Bert ook in Zevenaar gaan draaien. Via DJ Jelmer (oud-collega Woody’s), die de zomer in Spanje ging draaien, kwam hij terecht bij Grand café de Markt. Na een aantal jaren resident te zijn geweest in Woodys en Grand Cafe de Markt draait Bert tegenwoordig in meerdere zaken.

Hij is een vast gezicht in onder andere Bloopers, De Kreek, Juicy Lucy en De Heren van Ruysdaal Daarnaast neemt hij ook losse boekingen en opdrachten aan. De stijl van DJ Bert kan je niet in een hokje stoppen. Naast Top 40 draait hij nog veel meer. Dit alles mixed hij aan elkaar met cd-spelers. Opbouwend van rustig naar feest en van chill naar stampen. DJ Bert let op de sfeer van zijn publiek en is niet tevreden tot het dak er af is!